bezuinigen besparen geld goedkoop gratis goedkoper hoe zuinig leven - ik heb geld nodig

Bezuinigen: Goedkoper leven of goedkoper gaan leven.

Ik heb geld nodig voor... Hoe kan ik besparen? Gratis geld besparen tips om zuiniger te leven.


Tips hoe besparen in huishouden. Bezuinigen is in, want de staat maakt ons steeds armer.
Last edit : 2007/12/21


Geld besparen - goedkoop leven : Hoe bespaar ik geld? Hoe bezuinigen tips


Op deze pagina vind je allerhande tips en weetjes over hoe je kan bezuinigen (geld besparen) en dus goedkoper gaan leven. Met hetzelfde loon verdien je meer geld :-). Ook bruikbaar als je geen vrek (iemand die heel zuinig leeft) bent :-)
Als ik een goede 'besparen-tip' vind om goedkoper te leven, plaats ik hem erbij.

* geld besparen of bezuinigen : boodschappen doen
*geld besparen of bezuinigen : Computer
*geld besparen of bezuinigen : hoe verdien ik geld
* geld besparen of bezuinigen : Goedkoop vliegen - goedkope reizen
* geld besparen of bezuinigen : Goedkoopste GSM tarieven - vergelijken (België)

goedkoop leven - Geld Besparen bij Boodschappen doen:geld besparen tips geld besparen tip: Model boodschappenlijst.
Ik krijg soms de vraag naar een model boodschappenlijstje. Neem hiervoor gewoon de achterkant van een oude brief of proefafdruk. Vouw die twee maal dubbel in dezelfde richting. Plooi deze dan terug open en knip op de 3 vouwlijnen. Zo heb je mooie stroken om uw boodschappen op te noteren. En je doet ook nog aan recyclage :-)

geld besparen tips - geld besparen geld besparen tip: Niet gaan winkelen met een lege maag.
Als je boodschappen gaat doen met een lege maag, is de kans zeer groot dat je met veel meer naar huis komt dan je oorspronkelijk had gepland.
1/3 mensen is TE dik : Vermageren - Afslanken is dus ook een optie.

geld besparen tips geld besparen tip: Aanbiedingen:
Ga niet te snel in op aanbiedingen. Vaak koop je hierdoor dingen die je niet nodig hebt. Of in hoeveelheden die bedorven zullen zijn voor je ze verbruikt hebt. Vraag je dus eerst af of je dat wel echt kan gebruiken.

geld besparen tips geld besparen tip: De Markt:
Ben je het niet gewend om naar de markt te gaan. Dan moet je dat toch zeker eens proberen. Je komt onder de mensen. En je kan er vaak goedkoop je inkopen doen van zowel voeding, kleding en andere artikelen. En zeker als je gaat net voor de sluiting, dan kan je vaak wat extra korting afpingelen.

geld besparen goedkoper bezuinigen tips geld besparen tip: Ten minste houdbaar tot:
Dit is de maximum verkoopdatum. En een product gaat niet van de ene dag op de andere plots bedorven zijn. Maar omdat de winkel van die producten verlost wil zijn voor die datum worden deze vaak aan verminderde prijs aangeboden.

goedkoper bezuinigen tips geld besparen tip: Seizoensgebonden:
Koop altijd groenten en fruit van het seizoen. Dit is vaak goedkoper omdat het uit eigen land komt en niet in een verwarmde kas geteeld hoeft te worden. Onrechtstreeks bespaar je zo ook het milieu.

goedkoper leven tips geld besparen tip: Kasticket:
Geld besparen : Controleer altijd uw kasticket. De prijs die in de kassa computer zit is niet altijd hetzelfde als de op de producten vermelde prijs. En dit is meestal in het nadeel van de klant.

goedkoper leven tips geld besparen tip: Roken:
Een nutteloze bezigheid die zeer veel geld kost. Slecht is voor uw gezondheid (en mensen in uw omgeving). Stop er dus mee. Een goede tip om het af te leren is een stuk zoethout ter grootte van een sigaret als tijdelijke vervanger.
geld besparen tip: stoppen met roken info

goedkoper leven tips geld besparen tip: Zak eens door de knien:
In de supermarkt liggen de goedkope producten meestal zeer laag of zeer hoog. Doe dus eens de moeite om door de knien te gaan.

goedkoper leven tips geld besparen tip: Boodschappenlijst:
Noteer op voorhand op papier wat je nodig hebt. Zo verhinder je dat je met zaken naar huis komt die je niet nodig hebt. In supermarkten worden producten soms op een andere plaats gezet. Dit is een marketingtruc. Op die manier laten ze u op zoek gaan langs alle andere rijen waar je anders niet komt. En zo koop je ook weer dingen die je niet nodig hebt.
Terug naar top bezuinigen

Geld besparen : Besparen voor de Computer :

goedkoper leven tips geld besparen tip: Schakel alles uit:
De meeste mensen schakelen gewoon hun scherm en computer uit. Maar dikwijls blijft de adapter (transformator) van de luidsprekers en de LCD monitor of de kabelmodem gewoon in het wandcontact zitten. Dit zijn ook stroomverbruikers. En je kan op jaarbasis heel wat geld besparen als je deze apparaten ook uit het stopcontact verwijdert. Heel handig zijn die stekkerblokken met ingebouwde schakelaar. Zo kan je alles met n druk op de knop zonder spanning zetten.

goedkoper leven tips 2de hands PC:
geld besparen : Als je jouw computer voor slechts eenvoudige zaken gebruikt. Dan heb je geen dure nieuwe computer nodig. Maar volstaat een ouder 2de hands computer model. Op die manier kan je ook een hoop geld besparen.

goedkoper leven tips Screensaver:
geld besparen : In plaats van een screensaver te gebruiken, kan je beter gebruik maken van de optie die uw computer bied om het scherm in slaapstand te zetten. Ditzelfde kan je ook instellen voor uw harde schijven. Of je kan ook heel de computer in slaap-modus laten gaan.

goedkoper leven tips zuiniger Printen:
geld besparen : Als je veel afdrukken maakt overweeg dan om een laserprinter te kopen in plaats van een inktjet. Deze is wel duurder in aankoop, maar betaald zichzelf terug. Wat je ook kan doen is uw kleuren printer 2 maal instellen als aparte printers onder Windows. De ne configureer je dan als zwart-wit printer en de andere als kleurenprinter. En geef die dan ook een duidelijke naam. Op die manier verhinder je dat je per ongeluk bijvoorbeeld een gekleurde webpage die je in zwart wit wil afprinten toch per ongeluk afdrukt in kleur. (Kleuren inkt is duurder dan zwarte.) Je kan je printer ook instellen op DRAFT. Is een lagere kwaliteit die minder inkt verbruikt. Maar meer dan goed genoeg voor bijvoorbeeld teksten voor eigen gebruik. Kijk ook uit naar B-merken voor uw inktpatronen die je kan gebruiken.

goedkoper leven geld besparen tip: Gratis Google-Pack Software:
Wat is google pack ?
geld besparen : Goedkoop reizen - goedkoop op reis - goedkoop vliegen:


goedkoop op reis - goedkope vluchten Op zoek naar de goedkoopste vliegtuig maatschapijen.
Commentaar kan je geven via n van de onderstaande sociale nieuws sites :
Plaatsen/stemmen via Ekudos.nl   Plaatsen/stemmen op NuJij.nl   Plaatsen/stemmen op MSN Reporter.NL   Plaatsen/stemmen op Bligg.BE   Plaatsen/stemmen op Netjes.be   Plaatsen/stemmen op MSN Reporter.BE  of zendt een link via email :  verzend via uw e-mail naar een vriend of familie.

e-mail :
Extra tekst (automatisch gevolgd
door de link)


Vul het e-mail adres in en klik op verzenden.

Made with : Social bookmark generator
Tip geld besparen: Goedkoper leven en geld besparen kan je door geld te besparen maar je kan ook virtueel goedkoper leven door ervoor te zorgen dat we meer geld verdienen.

Zie bvb:
   Slapen en geld verdienen
   Hoe geld verdienen met uw website
   Hoe verdien ik meer geld?
   De weg naar succes Het geheim van succes : Op 30 dagen naar succes.
Vergelijk Banken in Belgie
Vergelijken banken in Nederland
Gratis geld : Gratis thuisbankieren
geld besparen : Goedkoopste GSM tarieven (België)

Varia :
Goed gevoel - heb je geld nodig om gelukig te zijn?
Goedkoop lenen - Goedkoopste lening - Goedkoper lenen laagste intrest.
beleggingshypotheek denk aan uw overleving na uw 50 ste verjaardag.
Geld Besparen op autoverzekering
dringend geld nodig? lenen : persoonlijke lening, lening op afbetaling


W3C.org feedvalidator.org
Valid XHTML 1.0 Frameset [Valid RSS]
Infonosity, Copyright (c) 2007 Bruno Stroobandt.